Op zoek naar een échte teambuilding?

Weg van kantoor, buiten, de natuur in. Elkaar eens op een heel andere manier leren kennen…
Aan de hand van allerlei leuke opdrachten samen de finish bereiken, geef toe, dat klinkt toch als een échte teambuilding!

Het begin van deze teambuilding verloopt al op z’n minst speciaal! De deelnemers kennen immers de startlocatie nog niet. Die moeten ze in groepjes zien te vinden. Aan de hand van allerlei opdrachtjes (een paar weken voor jullie event plaats vindt) komen de #groepen (6 à 8 deelnemers per ploeg) de startlocatie te weten. Zo ontstaat er al een heuse groepsdynamiek.
De dag van het event trachten ze dan opnieuw per groepje, aan de hand van allerlei dropping-technieken, stap per stap tot aan de eindlocatie te geraken.
Samen opdrachten oplossen, stapsgewijs connecteren, buiten, in de natuur. Onderweg houden jullie halt aan een tussenpost, waar een drankje en hapjes op jullie staan te wachten. Heeft een team de eindmeet gehaald? Dan kunnen ze genieten van een drankje en, indien jullie dat wensen, schuiven jullie de voetjes samen onder tafel voor een heerlijke lunch of avondmaaltijd. Heb je bepaalde wensen? We werken deze groepsactiviteit uit op basis van jullie verzoeken.

Info

Regio: Vlaams-Brabant. Vlot bereikbaar via de Ring en met ruime parking.
Vertrek in late namiddag of avond. (Vanaf 60 personen kan dit ook tijdens andere dagdelen plaatsvinden.)
Aantal personen: vanaf 25 personen.
Prijs: vanaf € 27/pp (incl. drankjes, broodjes onderweg, verzekering, begeleiding, foto’s,…)

Interesse?

Vul onderstaand formulier in, mail naar thechallenge2024@telenet.be of neem contact op via 0498/685797.

    Na het verzenden nemen we spoedig contact met je op.

    Volgende bedrijven beleefden al een leuke teamactiviteit: