Wat is “The Challenge”?

“The Challenge” is een dropping voor jong en oud. Vanaf 18 jaar beleef je samen met je collega’s, vrienden, kennissen, familie,… een geweldige avond. Wij hechten hierbij belang aan het totale concept en de totale beleving. Zowel de avond zelf als de avonden ervoor kan je samen met je teamleden heel wat plezier beleven. Jullie zullen samen opdrachten tot een goed einde moeten brengen en elkaar naar de eindlocatie helpen. Neem het van ons aan, de voldoening bij aankomst is groot! Zo starten er 2-jaarlijks meer dan 1000 deelnemers vanop een zelfde vertrekplaats.

* Gezinstocht

Samen een leuke gezinstocht gaan doen, dat klinkt toch leuk!
En deze tocht is helemaal op maat van de kids gemaakt. Laat jullie meenemen in hun tocht, die zij adhv allerlei opdrachtjes, helemaal zelf kunnen uitstappen. De mama’s en papa’s krijgen een kaart mee waarop de uitgestippelde tocht staat. Zo kunnen jullie toch wat meevolgen, voor mocht het eventueel effe fout gaan đŸ˜‰ Maar laat hen zeker de leiding nemen.
Deze tocht kunnen jullie gaan doen wanneer jullie willen.
Maak je er een dagwandeling van? Of kies je eerder om de zaklampen mee te nemen en er een heuse avondtocht van te maken? Beide zijn een goede optie!
Deze tocht is helemaal gratis. Het enige wat je hoeft te doen is hem via je winkelwagentje even te bestellen. Na je bestelling krijg je een mailtje waarin je de tocht kan downloaden. Effe printen en hop, jullie kunnen vertrekken.
Vonden jullie deze wandeling leuk? Laat dan even een beoordeling achter op onze productpagina. Altijd fijn om te lezen en om andere te inspireren.

We hebben gekozen voor Dilbeek, Eizeringen en Lennik om deze gezinstochten uit te werken. Mooie rustige wandelwegen, een mooi natuurdomein… Kortom, perfect voor jullie!

* Droppingtochten

We voorzien in 2024 een nieuwe editie
Kan je niet wachten? Geen probleem. We hebben dan toch nog goed nieuws voor je. Je kan de tochten van editie 2022 aankopen via onze website en samen met je groep je Challenge-moment beleven wanneer het jullie het beste past.

Waar start de dropping?

Dat blijft steeds een goed bewaard geheim. Dankzij onze Pré-Challenge kom je stap per stap meer te weten over de vertrekplaats.
Het is van groot belang om samen met je ploegmaats de opdrachten te ontcijferen en tot een goed einde te brengen. Heb je de opdrachten goed uitgevoerd, dan krijg je tips die leiden tot de vertrekplaats.

Wens je niet deel te nemen aan deze Pré-Challenge, maar enkel aan de dropping zelf? Ook dat kan door de juiste versie te kiezen.

Welke tochten zijn er?

Er zijn 2 tochten:
* Droppingtocht kort: +/- 9 km

* Droppingtocht gemiddeld: +/- 14,8 km

Veiligheid?

We hechten veel belang aan de veiligheid. Tijdens de voorbereidingen is dit al een prioriteit, waardoor we trachten de tochten zoveel mogelijk over autovrije wegen verlopen. Maar ook tijdens de tocht vinden wij het belangrijk hier de nodige aandacht aan te besteden. Voorzie jullie van de nodige reflecterende kledij, neem een zaklamp en veiligheidslichtjes mee voor een avond of nachttocht.

Uit hoeveel mensen bestaat een team?

Dat kunnen jullie deze keer kiezen. Uiteraard volgens de Covid-19 maatregelen die op dat moment van kracht zijn.

Hoeveel bedraagt de deelnameprijs?

De deelnameprijs bedraagt €21/pp.
Hierin zit een uitgebreide Pré-Challenge en een volledig uitgewerkte tocht, alsook een bevoorrading onderweg en iets bij aankomst!

Wat breng je best mee?

  • Stevige en waterdichte stapschoenen (geen laarzen of sportschoenen tenzij je op de blaren wil lopen)
  • Zaklamp
  • Identiteitskaart
  • Veiligheidsvestje/ fluovest
  • Kompas of een kompas via een app op je smartphone
  • Aangepaste kledij voor zowel regen als kou
  • Schrijfgerief
  • Suikerrijke snack voor extra energie
Samen op dropping
Tijdens de dag, avond of nacht, aan jou de keuze!